Greenwalls

Зелени стени

Човек има естествена необходимост от близост с природата. Пренесли сме преди векове цветята в градините си, а днес те са моден тренд в интериора – в дома, в офиса или в обществено пространство.

Природата е в нашите интериори благодарение на новите технологии и иновации.
С различна форма, мащаб и цвят природните акценти могат да бъдат големи дизайнерски елементи, композиции от цветя, сукулентни или стени от исландски мъх, проектирани и изпълнени за конкретното пространство, следвайки идеята за спокойствие, хармония, конфортна атмосфера, по-здравословен начин на живот или впечатляващ акцент в определена зона.

В създаването на проектите „зелени пространства“ използваме растения с изключително качество. Real tuch greens са растенията с разнообразна текстура, цветове и ефект, които не се различават от естествените. Те не предизвикват алергии, не изискват светлина или поливане. И ще бъдат винаги свежи или разцъфнали, независимо колко дълго сте отсъствали.

Зелени стени, пана, колони, тавани или картини изработени от исландски мъх могат да бъдат не само впечатляващ природен акцент, но и да стабилизират нивата на влажност на въздуха в помещението. Също така паната имат свойство на звукоизолация и могат да се поставят в помещения без естествена светлина.

Исландския мъх в нашите проекти е от най-добро качество и с възможност за различни цветове, за което са използвани органични багрила. В процеса на обработка мъха се стабилизира с различни соли, което го прави устойчив на огън, повишава трайността и не изисква поддръжка. Исландския мъх се справя с пречистването на въздуха в помещението и отблъсква праховите частици.

За да обсъдите идеята си и да я превърнете в завършен проект, можете да се свържете с нас ТУК.

Shopping Cart