Светът на МИМОЗА

Това не е просто магазин за цветя, това е цял един свят. Попадайки в него Вие можете да осъществите Вашите цветни фантазии.

За МИМОЗА

Градина Мимоза, Варна или по-специално рая за любителите на цветята! И не само -тук всеки намира частица щастие. Едно място събрало семейната история на две поколения професионалисти, отдали своето внимание и усилия на цветята – за градината, вкъщи, във вазата, в саксията, като непокълнало още семенце или в разкошни композиции, венци, арки, интериорни скулптури или невероятни фантазии. До всички детайли и аксесоари.

Това е мястото във Варна, което трябва да посетите при първа възможност – дори за една разкошна роза, хортензия за градината, нова ваза или саксии за терасата, декорация за бюрото ви, букет за рожден ден или съвет, или …без повод. Качеството, опаковката, вниманието, оригиналните идеи и персонално отношение ще добавят настроение и усмивка.

Сменят се сезони. Но тук е непреходия сезон на цветята, винаги в специална колекция и по мярката на клиента. И независимо от времето, в Градина Мимоза цветята са винаги в сезона на красотата и хармонията.

Нашите клиенти

С божествен аромат и богата палитра, цветята допринасят за доброто ви настроение всеки ден.
Ние създаваме аранжировки специално за вас, защото е важно те да отразяват идентичността на марката.

С годините създадохме много приятелства. Ето някои от тези, които споделят нашата страст.

Цветята на Луиза

Как един творец превръща цветята в усмивки ? Роза, лилиум, стрък трева….. майсторски съчетания, които просто ей така, неочаквано ни дават усещане за разкош и щастие!
Луиза е една магьосница в света на цветята.
Над 30 г. цветята са част от нея. С неповторим изказ и оригиналност нейните творения ни водят през сезоните, празниците и нашите лични събития. Те са фокусната точка, за малки и големи обществени пространства, сватби, градински партита, рожденни дни и будят естествено възхищение с идея, артистичност, красотата и неповторимост.

IMG_2247

Свободни работни места

Ако имате желание да разгледаме кандидатурата Ви при откриване на подходящо за Вас свободно място моля попълнете по-доли своите данни и ни изпратете своята автобиография.

    CV:

    Shopping Cart